De Vereniging

Al 25 jaar vriendschap!!

De Vereniging Vrienden van het Vondelpark zet zich in voor het behoud van de prachtige groene oase  die het park is. Iedereen geniet op zijn eigen manier van het park en dat juichen wij toe mits dit gebeurt met respect voor het groen, de bomen en de talloze dieren die in het park wonen.
Iedereen die het park een warm hart toe draagt kan lid worden van onze vereniging en zich op zijn manier in zetten voor het park.

De Vrienden koesteren het park, creëren goede omstandigheden  voor flora en fauna, waken over het park en maken nieuwe vrienden. Die op hun beurt weer meehelpen het park in stand te houden. Als jij in er jogt, fietst, wandelt, speelt, de hond uitlaat of picknickt dan heb je eigenlijk al een hechte band met het park. Zet deze band om in vriendschap door lid te worden!

De vereniging bestaat nu uit een kleine 1000 leden, waarvan er zo’n 80 actief zijn. Dat lijkt veel, maar we hebben veel plannen waarbij jouw hulp hard nodig is.