Bestuur

Jan Kienhuis – Voorzitter

Jeroen Wilmes – Secretaris
Jeroen (Maastricht, 1963) is interimmanager. Hij woont met vrouw en zoon in Nieuw Vennep en bezoekt hij het Vondelpark meestal in de weekenden.

Christiaan Lageweg – Penningmeester
Christiaan woont en werkt sinds 2001 in Oud-Zuid in de nabijheid van het park. Hij loopt regelmatig hard in het mooiste park van Amsterdam en is vaste bezoeker van het Openluchttheater.

Muriël Stibbe – Bestuurslid
Muriël (Maastricht, 1975) woont sinds 1987 in Amsterdam toen zij de studie Human Resource Management begon. Thans is zij zelfstandig consultant, vooral voor het MKB. Muriël is gehuwd en heeft twee kinderen. Op zonnige dagen gaat zij graag picknicken in het Vondelpark.

Rik Verdenius – Bestuurslid
Rik (1949, Groningen)  is sinds 1968 regelmatige bezoeker van het Vondelpark.  Hij werk als zelfstandig adviseur op het gebied van openbaar vervoer en openbare ruimte en houdt zich binnen het bestuur o.m. bezig met de conservancy ontwikkeling.

Olaf Paulus van Pauwvliet – Bestuurslid
Olaf (Den Haag, 1963) woont sinds zijn studie aan de VU in Amsterdam. Hij werkt zelfstandig als tekstschrijver. Hij is een vaste bezoeker van het Openluchttheater.

Erik Maas – Bestuurslid
Erik (Koog aan de Zaan, 1961) woont 31 jaar in Amsterdam. Bijna al die tijd gewoond en gewerkt in en rond het Vondelpark. Momenteel werkt Erik als zelfstandige als interim- en procesmanager en projectleider. Erik is bij het bestuur gekomen om zich hard te maken voor een blijvende inzet van bedrijven en organisaties voor het Vondelpark.