Werkgroepen

De Vereniging Vrienden van het Vondelpark (VVVP) kent een aantal werkgroepen. Op dit moment zijn dat:

De werkgroep Conservancy

Deze groep spant zich in om voor het Vondelpark een nieuw bestuursmodel te introduceren waarbij overheid en burgers samenwerken. De contactpersoon is bestuurslid Erik Maas.

De werkgroep Communicatie

Deze groep verzorgt de interne en externe communicatie van de VVVP.
Contactpersonen zijn Muriel Stibbe en Olaf Paulus van Pauwvliet.

De werkgroep Ledenwerving

Deze groep probeert zoveel mogelijk nieuwe leden te werven. Op drukke dagen in het Vondelpark verleiden zij bezoekers met een aantrekkelijk aanbieding. De contactpersoon is bestuurslid Sven Pinck.

De werkgroep Vrijwilligers / Projecten

De werkgroep organiseert activiteiten en projecten om het Vondelpark te onderhouden en te verbeteren. Particulieren en bedrijven die het Vondelpark een warm hart toedragen kunnen via deze werkgroep bijdragen aan de doelstellingen van de Vereniging. De contactpersoon is Rik Verdenius.