Rosarium 60 jaar

Rosarium

Aanstaande zondag 1 juli bestaat het Rosarium in de huidige vorm 60 jaar. Deze prachtige rozentuin raakte enkele jaren geleden in verval, tot een groep vrijwilligers onder leiding van Hans en Gon Homburg de snoeischaar ter hand namen en de tuinen weer in volle glorie tot bloei brachten.

Ter gelegenheid van dit jubileum worden er een aantal kramen geplaatst waar partijen die actief in het Vondelpark bezig zijn zich presenteren.

Uiteraard is een kraam gereserveerd voor De Vereniging Vrienden Van Het Vondelpark. Bent u benieuwd wat de Vereniging voor u het het park te betekenen heeft, kom dan langs en ga het gesprek met ons aan. Uiteraard kunt u aan het eind van dit gesprek uzelf enthousiast als lid opgeven. Voor de kinderen is er een kleurplaat.

Bent u al lid, kom dan ook langs. Wij willen u graag infomeren waar het nieuwe bestuur mee bezig is, en hoe wij de Vereniging een nieuw gezicht willen geven. Daarnaast willen wij graag met u persoonlijk kennismaken en te weten komen wat u zich bezighoudt in het Vondelpark.

In de ochtend staat Daniël Kropveld -de huidige voorzitter achter de tafel, en in de middag Ad van Vugt -onze penningmeester.

De bovenstaande foto van het Rosarium is gemaakt door Hans Homburg.

Tot zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *